Na school lijken de kleintjes altijd wel uitgehongerd te zijn. Ik probeer altijd een gezonde snack te voorzien zodat ze meteen iets kunnen eten zonder meteen de koekjeskast in te duiken. Jeanne kan echt heel lastig worden als ze honger heeft, dus iets lekkers voorzien is ook echt wel nodig, als ik niet tot een uitbarsting wil komen tien minuten na aankomst. Vandaag maakte we gezonde mocktails met Pure Leaf en ook al regende het buiten, wij zorgden voor een zomerse sfeer in onze keuken om het weekend met een goed humeur in te luiden!
Fijn weekend! 

The littles always seem to be starving after school so I make sure they can eat something right away. Especially Jeanne, you do not want her near you when she is hungry, or hangry for that matter.
Fridays are always a bit special around here. When we came home from school today we made healthy mocktails with Pure Leaf. It might have been raining, we tend to bring the sunshine in and prepare ourselves for the weekend. Happy weekend to you all!

Outfits DIDIPOPS

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.