De werkweek zit er alweer bijna op en ik kan eerlijk zeggen dat ik hier enorm blij mee ben. Heel het gezin was wat futloos en vooral heel heel moe. De kinderen wouden niet opstaan en zowel mijn man als ik waren niet bepaald heel vrolijk als het alarm afging. Begrijp me niet verkeerd, ik hou van mijn job, maar sommige weken zijn nu eenmaal moeilijker dan andere. Ik had wel een leuke date met Sophie van Biotylab (later meer hierover) en mijn langverwachte roze Fritz Hansen stoel kwam toe en deze zaken maakten heel veel goed.
We kijken alvast heel hard uit naar het weekend. Er is zon voorspeld en we maakten alvast plannen om daar met volle teugen van te genieten.

The working week is almost over and oh boy, are we all happy about that. We’ve experienced some real fatigue over here. The littles found it hard to get out of bed in the mornings and I would be a liar if I’d tell you I was all chirpy and happy when the alarm went off. Do not get me wrong, I love my job, but some weeks are harder than others. I did have a fun date with Sophie from Biotylab (more about that later) and my pink/rose gold Fritz Hansen chair finally arrived, so the week wasn’t thát bad, ha!
The weekend is around the corner and they promised us some warmer and sunny weather so I feel pretty excited about that. Time to go out and have fun, yay! Can not wait to spend time with my fam bam and friends.

 

 

Processed with VSCO with j1 preset

Processed with VSCO with a9 preset

Chair FRITZ HANSEN
Ochre knit L’ENVERS
Mushroom sweater & pink bedding GRO

Pictures taken with NIKON D7200 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.