Wij zijn al jaren fan van VEJA. Ik houd van de idee achter het merk, de modellen, hoe fijn ze aanzitten en vooral, hoe mooi ze zijn. Jules wou nog eens een filmpje maken. Van ons twee, die zus die moest er deze keer niet bij. Aangezien onze nieuwe ‘kicks’ vorige week arriveerden leek het me fijn ze hier een hoofdrol te geven. 

We’ve been VEJA enthusiasts since years. I love the idea behind the brand, the designs and how good they feel and look on our feet. Jules wanted to make a new movie. One without his sister in it, ha, and as our new kicks arrived last week I thought it would be fun to feature them in it. 

 

Shoes VEJA | Blue rain coat Stutterheim | Red coat TERRE BLEUE 

 

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.