Center Parcs…

Altijd een verrassende belevenis. 

Deze keer was het een echt meisjes weekend. We lieten onze mannen thuis en trokken eropuit. Girls only it was. Vind het wel belangrijk om af en toe eens iets te doen met 1 kind. Even alle onverdeelde aandacht aan 1 persoon geven, dat hebben ze af en toe wel eens nodig. Samen in bed slapen. Aandacht voor elkaar. Echt even samen, dus.

Jeanne en ik namen een grote en kleine (baby) vriendin mee. In Center Parcs maakt het ook echt niet uit hoe oud of jong je bent.

Schermafbeelding 2019-09-20 om 13.35.35

Wat me aan deze locatie (De Vossemeren) opviel, was dat er echt ontzettend veel te doen is.

Je krijgt je weekend of midweek hier volgens mij goed gevuld zonder iets twee keer te moeten doen. Het mag uiteraard wel, Ha! Jeanne koos zelf uit was ze graag wou doen, want in Center Parcs zeg je gewoon meer ja, toch?!

Pony rijden, zwemmen, fietsen, trampoline springen en tussen al deze leuke activiteiten, wandelden we in en door het mooie natuurgebied dat het park rijk is. Ideaal voor langere tochten met de kinderwagen. Jeanne de fiets op, en de mama’s aan de babbel. Ideaal en win win voor iedereen… 

Jammer genoeg kon Jeanne niet deelnemen aan alle wateractiviteiten. Net nog iets te klein. “Mama, als ik 8 ben, dan komen we toch terug he?”

Ja.

Wij genoten van ons weekend al waren we ook wel stiekem blij om terug bij onze mannen te zijn…

 

Trip gifted by Center Parcs

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.