Laat ik beginnen met te zeggen dat ik zeker niet lieg als ik zeg dat ik al een hele tijd op zoek ben naar de perfecte salontafels.

Toen ik in de nieuwe winkel van FÉST langsging in Antwerpen gebeurde het ondenkbare (ik had de hoop al opgegeven namelijk). Coup de foudre was het! Daar stonden ze! De perfecte tafeltjes. Nog voor ik mijn man om zijn mening kon vragen bestelde ik ze en twee weken terug kwamen ze aan. Was best nog wel spannend afwachten om te zien hoe ze zouden staan, maar oh boy! Zijn wij blij! Én ze zijn ook helemaal baby proof. Geen hoekjes waar een weldra kruipende en staande Desiree haar kan aan pijn doen! IDEAAL dus!

De schaal (op de salontafel) en de gekleurde kussentjes maken het geheel nog mooier en alles past ontzettend mooi bij het schilderij van Liesbeth Spruyt (Studio Spruyt – Panama purple)

Coffee tables FÉST

Pillowcases and off white bowl on the table FÉST

Panama purple painting STUDIO SPRUYT

Tapijt via ONLINE TAPIJTEN

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.