Het is bijna Moederdag.

Los van het feit dat ik die dag moet gaan werken, kijk ik toch weer enorm uit naar de knutselwerkjes die mee naar huis worden gebracht. Hopelijk is er nog tijd voor dat jaarlijks ontbijt op bed. (Wat ik me achteraf dan wel beklaag want propere lakens enzo- ik moet er geen tekening bijmaken).

Voor wie nog twijfelt (hallo hallo papa’s) over een leuk, mooi, maar vooral origineel kado, raad ik aan om eens een kijkje te nemen bij ELISA LEE. Zij maakt de mooiste persoonlijke juwelen. En wat nog fijner is: de kinderen schreven zelf hun naam die dan verwerkt werd in de prachtigste gouden ketting (to last forever) die op een geweldige manier ook zo eenvoudig en tijdloos is dat ze bij alles past waardoor je ze nooit meer hoeft uit te doen.

Aangezien Desiree nog niet kan schrijven (ze is geweldig maar dat kan ze nog net niet), nam Jeanne haar naam voor haar rekening. De namen werden geschreven en doorgestuurd. De ketting werd gekozen en enkele weken later zat ze in de bus.

Sindsdien draag ik ze non stop. Helemaal verliefd. 🤎

Mini Shelter ketting met aangepaste schakel in goud via ELISA LEE

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.